ACTIVITEITEN

Allerliefste KLJ'ertjeesss,

Hierbij de brief tot het einde van het jaar 2014 + januari 2015.

De volgende activiteit, op vrijdag 21 november, gaan we met z’n allen bowlen. Hiervoor gaan we richting Koekelare. Voor deze activiteit vragen we 10 eurotjes. Thuiskomst voorzien omstreeks 00.30.

!! Ons nieuwe evenement komt stilaan dichterbij.

Wij organiseren op zondag 30 november onze eerste tractorwijding + rit met nadien nog bar. Voor dit evenement zullen jullie nog een aparte brief krijgen. Gelieve zaterdag 29 november en 30 november alvast vrij te houden! Deze activiteit kost jullie nietske, maar we verwachten wel veel helpende handjes…

Op vrijdag 5 december vieren we onze Heilige! Sinterklaas komt langs om de stoutste kinderen in de zak te steken. Jullie worden allen verwacht omstreeks 19u30 voor de aankomst van Sint en zijn Pieten! Thuiskomst omstreeks 00.30 Deze activiteit is gratis! Ps, vergeet niet jullie allerstrafste KLJ-verhalen uit de kast te halen...

Op zaterdag 6 december gaan we met z'n allen opnieuw naar de Landelijke Gilde gaan eten. Voor een spotprijsje krijgen we bij hen een ferme maaltijd en een amusante avond voorgeschoteld op hun St-Elooisfeesten. Deze activiteit zal jullie €25 kosten (zeer uitgebreide maaltijd en alle drank inbegrepen). Voor diegenen die nadien nog wensen uit te gaan, geen probleem. Aan ieder de keuze, maar iedereen betaalt wel €25 ongeacht het tijdstip waarop jullie vertrekken. We spreken hiervoor om 19u30 af aan het lokaal.

Vrijdag 19 december trekken we richting de schaatspiste van Gullegem. Hiervoor spreken we af om 19u00 aan het lokaal. Voor deze activiteit vragen we €10. Thuiskomst voorzien rond 00.30. Eigen schaatsen hoeven jullie niet mee te brengen.

Verder in december is er nog ons kerstfeestje. Hiervoor hebben we nog geen info, maar dit zullen we nog laten weten. Het zal waarschijnlijk vrijdag 26 december of zaterdag 27 december zijn.

Tussen kerst en Nieuwjaar gaan we er even tussenuit en eind januari zien we jullie graag terug!

De eerste activiteit voor het nieuwe jaar 2015 starten we in stijl! Vrijdag 23 januari voorzien we een heuse cocktailparty! Dresscode: GALA!! Hiervoor vragen we €10. We gaan van start om 19u30 en thuiskomst omstreeks 00.30.

Extra!!!

Nacht van de passie: zaterdag 7 maart 2015

Feestweekend juli: 3-4-5 juli 2015

Ik heb nog een aantal belangrijke zaken voor jullie die jullie zeker eens moeten doorlezen...

1. Welkom!!

Aan alle nieuwe leden, van harte welkom in onze KLJ!! Voor de oude leden, we zijn blij dat jullie terug jullie vrije tijd willen spenderen aan de KLJ!! Wij hopen alvast op een fantastisch werkjaar!! Graag ook een oproep aan de aanwezige leden om nieuwe leden toe te voegen aan deze groep. Dit mogen zowel de leden zijn van tijdens de startdag, maar ook anderen die graag een kijkje willen nemen bij onze KLJ.

2. Inschrijven

Voor zowel de nieuwe als de leden die onze KLJ al een tijdje kennen (voor iedereen dus). Gelieve jullie gegevens aan mij door te geven, zodat ik jullie officieel kan inschrijven bij KLJ voor het werkjaar 2014-2015. Volgende gegevens heb ik hiervoor nodig: naam, voornaam, straat, nummer, postcode, woonplaats, geboortedatum, gsmnr, e-mailadres en een contactpersoon + nummer van die persoon om te contacteren bij noodgevallen. Dit mag via een persoonlijk bericht aan mij worden doorgestuurd. Voor diegenen die dit reeds gedaan hebben, ideaal! Tegen EIND OKTOBER moet ik deze gegevens zeker binnen voor jullie verzekering.

3. Betalen

De inschrijving bedraagt €20 per lid (A-lid). Pas op, indien je reeds een oudere broer of zus in de KLJ hebt, betaal je slechts €10 (B-lid). Gelieve dit geld aan mij te betalen. Tegen EIND OKTOBER moet het geld zeker binnen zijn, dit voor jullie verzekering.

4. Ideeënbus

Onze KLJ zou KLJ Kortemark niet zijn als we niet ook aan de leden zouden denken. Als jullie ideetjes hebben voor nieuwe of vernieuwde activiteiten, deze zijn altijd welkom!!

Vele groetjes,
Jullie bestuur!
Bram, Marieke, Hanne, Astrid, Dries, Davy, Alex en Jana

Dit zijn de data van de gewestactiviteiten

Vrijdag 7 november: Quiz
Vrijdag 13 februari: Carnaval
Vrijdag 24 april: Breughelfeesten
Zondag 9 augustus: Sportfeesten
Zet deze alvast in je agenda